Italia se pregătește să administreze a treia doză de vaccin persoanelor vulnerabile

  de Special Arad | 3 September 2021, 9:46 AM | Internaţional

  0

  Guvernul italian se pregăteşte să înceapă administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva COVID-19 persoanelor vulnerabile în cursul acestei luni. Anunțul a fost făcut de ministrul italian al sănătăţii, Roberto Speranza.

  Vom începe inocularea celei de-a treia doze persoanelor fragile, în septembrie„, a declarat Speranza pentru presă, alături de premierul Mario Draghi.

  În acest context, premierul Draghi a declarat că Italia pregăteşte extinderea utilizării aşa-numitului paşaport sanitar, necesar în prezent pentru călătorii pe distanţe lungi, pentru acces la numeroase activităţi recreative sau de divertisment şi, în acelaşi timp, obligatoriu şi pentru personalul din şcoli, scrie Agerpres.

  El a mai precizat că Italia ar putea instaura obligativitatea vaccinării pentru toate categoriile de persoane, odată ce vaccinurile împotriva COVID-19 vor primi autorizaţia deplină din partea autorităţilor de reglementare ale UE şi a celor italiene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.