luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Senzațional de banal: trei vaci și un măgar au fost arestați în centrul Aradului!

  de Lajos Notaros | 17 octombrie 2018, 5:20 PM | Strada | Topic special

  1

  Era doar o chestiune de timp până când apar porcii, caii și văcuțele la non-stopul din centru pentru a-și mai procura câte ceva pentru ca rumegarea și macerarea să decurgă fără probleme.

  Iată, știrea care a inundat toate ziarele locale – nu ne-am uitat dacă și a celor foarte apropiate Primăriei arădene – a fost prezența în centru, la primele ore ale dimineții, a unui grup mai puțin obișnuit format din trei văcuțe – tare drăguțe, de altfel – și un măgar, care, ca tot măgarul, s-a băgat și el exact acolo unde nu-i fierbea oala.

  Presa arădeană, fericită că într-un final poate veni și cu ceva într-adevăr senzațional, a comentat fenomenul în fel și chip, nouă ne-a plăcut cel mai mult explicația unui hâtru deja celebru pe FB, cel care ne-a explicat că nu e nimic de mirat sau comentat, e vorba de noua metodă de tuns iarba în centru, introdus ecologic și european de primarul care se pregătește să meargă la anu’ și la mulți ani la Brucsles.

  Surpriza cea mare a fost reacția instituției, prin purtătorul său de vorbe, cel care la ceas de amiază ne-a fericit cu un scurt comunicat și câteva poze liniștitoare.

  Redăm integral, așa cum ni s-a cerut, mai mult pentru istorie:

  Animale capturate şi predate proprietarului

  Referitor la cele patru animale (3 vaci şi un măgar) care se plimbau nestingherite în zona centrală a municipiului, în dimineaţa zilei de miercuri, 17 octombrie 2018, vă comunicăm faptul că acestea au fost preluate de un echipaj al Direcţiei Generale Poliţia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad şi au fost închise într-un țarc improvizat pe strada Şoimului din cartierul Grădişte.

  Între timp s-a acţionat în vederea identificării propietarului. Acesta a declarat că animalele erau închise într-un ţarc amenajat în zona Pieţei Obor. Arădeanul a fost sancționat conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 lei.

  vaci prinse

  Vedeți și dumneavoastră, stimații noștri cititori, s-a acționat prompt, comunicatul recunoscând implicit că cele patru animale s-au plimbat nestingherite o vreme, după care au fost capturate eroic de un echipaj al Direcției Generale al Poliției Locale din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

  Vă dați sema că n-a fost joacă de copii dacă a trebuit să intervină un echipaj al Direcției Generale, ne și imaginăm polițiștii noștri mascați – să se ferească de gaze – cu câte un zbic din kevlar sau ceva sofisticat oricum, tratând cele patru animale ca o posibilă amenințare teroristă nestingherită.

  Liniștiți în urma intervenției în forță a oamenilor de ordine, propunem totuși Primăriei Municipiului Arad, având în vedere belșugul de animale nestingherite din oraș, să înființeze o grădină zoologică mai originală așa, a animalelor capturate de Direcția Generală.

  Toate marile orașe au o Grădina Zoologică, de ce să nu avem și noi?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ăstea, dragele de ele, au venit să vadă ce mai este nou cu „Regenerarea Urbană” a lui falcă… și probabil că până la urmă, uluite de admirație și uimire ne-ar fi lăsăt să înțelegem și ce cred ele despre acest „proiect”, pentru care au străbătut calea lungă de la Obor la Teatru. De erau lăsate. Și tare ași fi vrut să știu și eu ce cred ele despre „bijuteriile” lui falcă.

   Cât despre „grădina zoologică”:
   Dragi prieteni, dar nu există deja una în primărie? Mai avem nevoie de încă una? Nu plătim deja, pentru o menajerie extrem de diversificată de lupi, vulpi, lipitori uriașe, cioroi, corbi cu cașcaval în gură, șoareci și șobolani profitori, gaițe și coțofene obraznice, pume și pisici lingușitoare, hiene și șerpi, maimuțe și maimuțoaice, Râme bățoase de cât de nevertebrate sunt, etc etc … iar peste toate tronând Regele Mincinoșilor, un animal fantasmagoric … dar Hâd și Rablagit, ce nici el nu mai știe ce este, de la atâtea transformări și „intervenții de imagine”.
   Așa că vă rog … „Mă mai lăsați cu grădina zoologică nr.2”! 🙂

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.