duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Senzațional arădean, episodul doi: Moda arădeană chiar a ajuns pe covorul roșu de la Gala Oscar din 2018!

  de Lajos Notaros | 8 martie 2018, 10:59 AM | Monden

  0

  Abia treziți din șocul creatoarei necreatoare Mona Felba, cea care a reușit să plaseze pe o doamnă din Los Angeles mai șugubeață o rochie-sarafan la câțiva kilometri de covorul roșu al Galei Oscar din acest an și, iată, moda arădeană lovește din nou, de aceasta dată mult mai aproape!

  Nemaivorbind că această lovitură a fost absolut sub centură, „Chic by Vali Cioban” lovind Hollywoodul acolo unde și cu ceva la care nimeni nu se aștepta: printr-un smoking îmbrăcat de proaspătul Doctor Honoris Causa al Universității Vasile Goldis din Arad, producătorul de film italiano-canadian Andrea Iervolino.

  Andrea a comandat costumul după ce a vizitat „Chic by Vali Cioban” la Arad, în compania rectoriței de la Goldiș, un client fidel, iar costumul i-a fost făcut după ochi, fiindcă nu-și lăsase măsura, nerealizând pe moment oportunitatea.

  Cu toate acestea lovitura a fost devastatoare, atât de cumplită încâ cei din jur, cum foarte bine se vede din fotografia publicată intr-un online local, nici nu au avut curajul să privească la Andrea, întorcându-se cu toții în altă parte atunci când a apărut acesta în „Chic by Vali Cioban”.

  oscars4

  Cu toate că ziarul arădean care a prins acest zguduitor moment nu ne spune, există și o explicație alternativă la poziția celor din jur, una destul de verosimilă de altfel.

  Red Carpet sau Covorul Roșu nu se referă la Oscar doar și neapărat la culoarea covorului, ci la traseul acoperit cu mochetă roșie pe care trec vedetele într-o ordine strictă, prestabilită si pregătită din timp.

  Ceea ce ne arată că Andrea în poza respectivă nu era pe covorul roșu, acolo unde se uitau ceilalți și acolo de unde se uita și el înainte să fie și după ce și-a tras o poză care să demonstreze că a fost la Gala Oscar din Los Angeles.

  Ceea ce în sine e frumos, însă nu înseamnă că a fost pe covorul roșu în calitate de vedetă sau invitat de onoare, ci că a fost unul dintre spectatorii care se înghesuie pe acolo cu această ocazie. Altfel spus, pe mocheta roșie trec mulți în cele două zile în care stă întinsă în fața teatrului Dolby, jurnaliști, spectatori pur și simplu, au și tribune pentru asta, tehnicieni de tot soiul, chiar și femei de serviciu care asigură curătenia, dar asta nu înseamnă că toți aceștia au participat la ceremonia Red Carpet – a intrării vedetelor și a invitaților de onoare, de fapt – de la Gala Oscar.

  article 2283659 183BD2DA000005DC 75 1060

  Precizam toate acestea pentru colegii din presă, cei care publică mult prea ușor informații care nu prezintă evenimentul în justa sa valoare.

  Pornind de la această fotografie care nu ne-a convins, am extins cercetările și, iată, vă putem confirma: da, Andrea Iervolino, după prezența din 2016, singur, un pic surprinzător fără asociatul Maria Bacardi, a fost prezent din nou pe covorul roșu la Gala Oscar în acest an, ceea ce ne spune că a reușit să-si facă deja o anumită imagine printre producătorii de film care se învârt pe la Hollywood.

  Poza care demonstrează acest lucru este cea cu statuetele în spate, tocmai pentru că la Gala Oscar nimic nu este întâmplător, totul are un rost, înclusiv modul și momentul în care esti fotografiat.

  Iar costumașul realizat de „Chic by Vali Cioban” este chiar fain, cu atât mai mult cu cât a fost făcut după ochi și amintiri, așa cum am precizat mai sus.

  AndreaIervolinoUsXQ2vloUptm 1060

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.