Sens dublu pe strada Tribunul Dobra! Bulevardul Decebal va intra în reparații

  de Lucian Dănilă | 25 June 2014, 4:07 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Primarul Gheorghe Falcă a anunțat într-o conferință de presă modificările care vor avea loc în perioada imediat următoare în traficul din municipiul Arad. Astfel, peste două săptămâni, pe strada Tribunul Dobra (n.r. de la Boul Roșu la Piața Avram Iancu, strada pe care este situată Casa cu Lacăt), se va circula din ambele sensuri.

  „Până atunci se va lucra la unele marcaje și se vor schimba unele semne de circulație. Încercăm să diminuăm traficul de pe Bd. Dragalina. Vom avea lucrări importante de canalizare pe Bd. Decebal și, posibil, chiar și pe Bd. Dragalina”, spune Falcă. Tot el a precizat că această măsură ar putea rămâne una definitivă, mai ales când se va finaliza parcarea subterană din Piața Avram Iancu.

  Intersecția Crișan – Tudor Vladimirescu va fi semaforizată

  Vor continua lucrările de reabilitare a străzilor din zona Pieței Mihai Viteazul. Strada Crișan a fost finalizată, și la rând sunt străzile Tudor Vladimirescu și Cloșca, dar și strada dintre Spitalul Municipal și piață. Mai mult, la intersecția dintre străzile Crișan și Tudor Vladimirescu va exista semaforizare pentru descongestionarea traficului din zona pieței.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.