marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Semnal de alarmă într-un județ vecin Aradului: 16 persoane depistate cu Sars-Cov-2 erau vaccinate

  de Special Arad | 7 august 2021, 2:35 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş a declarat vineri, pentru AGERPRES, că dintr-un total de 70 persoane depistate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în perioada 29 iulie – 4 august, 16 persoane care erau vaccinate complet au avut un test pozitiv, la un interval de timp variabil de la încheierea imunizării, arată Agerpres.

  „Dintr-un total de 70 persoane depistate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în perioada 29 iulie – 4 august, 16 persoane vaccinate complet au avut un test pozitiv, la un interval de timp variabil de la încheierea imunizării. Dintre acestea, 15 persoane au prezentat forme asimptomatice spre uşoare, cu excepţia unei singure persoane care a dezvoltat o formă medie cu manifestări comune. Menţionăm faptul că nu a fost necesară spitalizarea pentru niciunul dintre aceste cazuri”, a afirmat Cornelia Bubatu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.