luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Semlacul va rămâne fără curent la mijlocul săptămânii viitoare

  de Special Arad | 8 octombrie 2020, 5:36 PM | Semlac | Știri Arad

  0

  E-DistribuţieBanat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările aufost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

   

  Ziua / Data
  Localitatea, strada afectata Orar
  Miercuri, 14 Octombrie 2020
  Semlac (p), Arad, str. Dunarii, Gradinarilor, Gen. Doda, H. Arbore, Faurilor, B. Voievod, Laptelui, A. Endre ,I.Lengyel, A.Crisan, C. Timisorii 09:00 – 17:00
  Joi , 15 Octombrie 2020
  Arad canton vanatoare Varias, SC Costi Zootehnia 09:00 – 17:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.