miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Semisurpriză pe semicercul seniorilor: HC Beldiman Arad vs. CSU Tg. Jiu 24-24

  de Dan Lazăr | 1 martie 2020, 4:48 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Puțini acordau șanse unui meci echilibrat între HC Beldiman Arad și CSU „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu, înaintea duelului de duminică de la Polivalenta arădeană echipa din Gorj ocupând locul 5 în ierarhia Seriei D, cu 18 puncte, iar gazdele se aflau pe ultimul loc (7), cu doar 4 puncte.

  Pe teren diferența între combatante nu s-a văzut, gazdele fiind mai mereu la timonă. Tinerii elevi ai lui George Beldiman au fost aproape de o surpriză totală, cu 11 minute înainte de final având trei goluri avans (21-18), iar ultimul atac le-a aparținut la scorul de 24-24.

  Până la urmă, confruntarea s-a încheiat cu o remiză, scor 24-24 (12-13) și mulți nervi în tabăra gorjeană.

  În ultima rundă a turului II, arădenii – care au scăpat de „lanterna roșie” – se vor deplasa pe terenul CNOPJ Timișoara (locul 4 în Seria D, cu 21 de puncte).

  Triumf al juniorilor la Baia Mare

  Pe semicercul juniorilor I, HC Beldiman a obținut al treilea succes din cadrul Grupei Valoare, 31-21 (15-11) pe terenul ultimei clasate, Extrem Baia Mare. Arădenii ocupă locul 4, cu 11 puncte, și sunt în „cărțile” calificări.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.