marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Șeful Statului Major israelian: „Atacăm Fâșia Gaza pe scară largă. Știu că sunt multe întrebări și multă frustrare!”

  de - | 9 octombrie 2023, 8:42 AM | Internaţional

  0

  (foto: Nexta/X)

  Șeful Statului Major israelian rupe tăcerea și se dezlănțuie: „Îi rănim pe toți cei care au luat parte la atac. Știu că sunt multe întrebări și multă frustrare!”

  Pentru prima dată de la izbucnirea războiului, șeful Statului Major al IDF, Herzi Halevy, a făcut o declarație în timpul unei evaluări a situației la Comandamentul de Sud cu comandantul Comandamentului de Sud și membrii Forumului Statului Major General.

  Atacăm, persecutăm, rănim pe toți cei care au luat parte la acțiune, transmite oficialul israelian. „În acest sens vom continua. Ultima zi a fost dificilă. Prețul este greu. Știu că sunt multe întrebări și multă frustrare. Dar important este să ne concentrăm pe a face și a rezolva problemele”, a spus Herzi Halevy.

  Șeful Statului Major a adăugat: „Avem civili, membri ai forțelor noastre de securitate, soldații noștri, care au fost uciși – unii sunt în mâinile inamicului. Prin urmare, este un timp pentru război. În mijlocul acestui război, IDF este puternic și va acționa puternic și va câștiga. Va atinge realizările necesare. Ne putem aștepta la zile lungi și complexe de luptă. Vom rămâne pregătiți în toate domeniile. Toată lumea va face tot posibilul în arena lor. Vom continua să atacăm întreaga Fâșie Gaza pe scară largă”.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.