Șeful Direcției Silvice Arad, Teodor Țigan, este la un pas să fie numit director general Romsilva

  de Alin Olteanu | 10 iunie 2020, 2:14 PM | Știri Arad

  1

  Directorul Direcției Silvice Arad, Teodor Țigan, urmează să devină noul director general al Romsilva. Este o informație care ne-a parvenit din mai multe surse credibile și care, până la această oră, nu ne-a fost confirmată din surse oficiale.

  Teodor Țigan, pe care l-am sunat de mai multe ori astăzi pentru a ne confirma informația, nu ne-a răspuns la telefon, însă o să redăm punctul său de vedere în măsura în care o să îl avem.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.