miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șef de galerie, asasinat în plină stradă! Șase focuri de armă și o viață pierdută la doar 37 de ani

  de - | 4 noiembrie 2019, 9:37 AM | Internaţional | Sport

  0

  Ljubomir Markovic, şeful ultraşilor lui Partizan Belgrad, a fost asasinat cu şase focuri de armă pe o stradă din capitala Serbiei, lângă o benzinărie.

  Potrivit presei sârbe, citată de adevarul.ro, asupra lui Ljubomir Markovic au fost trase, vineri seara, şase focuri de armă de către un grup de persoane încă neidentificate, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina.

  Ljubomir Markovic, supranumit Kica avea 37 de ani şi era unul dintre liderii grupului de ultraşi Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi.   Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia şi o persoană foarte cunoscută poliţiei din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Prima dată când Markovic a intrat vizorul oamenilor legii a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morţii unui cetăţean francez, fan al echipei de fotbal din Toulouse, Bruce Taton.

  Atunci a primit 30 de ani de închisoare, dar sentinţa sa a fost ulterior redusă la 15 ani, fiind eliberat în 2017. Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 şi 14 ani.

  SURSA: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.