Sediul Serviciului Județean de Ambulanță va fi modernizat din fondurile Consiliului Județean

  de Special Arad | 29 mai 2019, 9:41 PM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad a alocat astăzi fonduri pentru modernizarea sediului Serviciului Județean de Ambulanță. Investiția face parte din strategia Consiliului Județean de modernizare a sistemului arădean de sănătate publică.

  Clădirea care va fi modernizată din fondurile Consiliului Județean prezintă o serie de deficiențe: acoperișul este deteriorat, permițând infiltrarea apei, instalația sanitară, rețeaua de alimentare cu apă și canalizare sunt vechi și prezintă un grad de degradare ridicat, motiv pentru care apar permanent probleme în exploatare. Este necesară înlocuirea întregii instalații sanitare, rețeaua de apă și canalizare, refacerea grupurilor sanitare. Instalația electrică este veche, creează mereu probleme și necesită înlocuirea acesteia. Vestiarele aflate la demisolul clădirii sunt puternic degradate, necesită o reabilitare totală. Din aceste motive, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a decis că este necesară o intervenție majoră în modernizarea sediului Ambulanței. Aceasta va cuprinde și clădirile anexe și a magaziei.

  Strategia noastră este să schimbăm aspectul instituțiilor medicale arădene, iar Ambulanța este foarte importantă în această strategie, fiindcă asigură tratamentul medical de urgență, în unele cazuri, stabilizarea și transportul pacienților la spital. Investim la Ambulanță fiindcă angajații trebuie să beneficieze de condiții de muncă bune, iar dacă statul nu le-a putut asigura, o face Consiliul Județean”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.