sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ședinţe foto profesionale pentru câinii din adăpost. Dovada că „de rasă” nu înseamnă neapărat şi „frumos”

  de Special Arad | 23 septembrie 2014, 1:58 PM | Animal Special | Foto

  0
  caini (3)

  Mulţi dintre cei care doresc sa adopte fac o diferenta clara intre cainii care sunt vizibil metisi dintr-o rasă populara şi cei care au aspect de “comunitar pur sânge”, scrie animalzoo.ro.

  “Dar nu aveţi ceva corcitura de lup? Sau de pekinez?“, cam acestea sunt cele mai populare întrebari pe care le primesc îngrijitorii adaposturilor de câini fară stăpân. Mai mult, cei de culoare neagră sunt şi ei evitaţi, în special de părinţii care doresc să adopte un companion necuvântător pentru copii.

  Având în vedere această situaţie, fotografii de la Pet Star Foto, în colaborare cu I.C.A.R. şi Dog Rescue Sweden, au realizat mai multe sedinte foto cu maidanezii dintr-un adapost situat lângă Bucureşti.  Câinii au pozat ca nişte adevărate fotomodele, cucerind inimile tuturor participanţilor la acest proiect deosebit.

  caini (1) caini (2) caini (4) caini (5) caini (6) caini (7) caini (8) caini (9) caini (10) caini (11) caini (12) caini (13) caini (14) caini (15)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.