sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cadrele didactice titularizate la ISJ Arad vor fi repartizate azi

  de Special Arad | 8 august 2016, 11:40 AM | Educaţie

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad organizează astăzi la sediul instituției o ședință prin care cadrele didactice care au promovat examenul de Titularizare își pot obține un post de profesor titular în funcție de media obținută și de locurile disponibile în unitățile de învățământ din municipiu și județ.

  Dintre posturile disponibile, există 39 în orașul Arad, iar 52 în localitățile din județ. Repartizarea posturilor se efectuează în funcție de media pe care aceștia au obținut-o la examen, iar candidații se pot înscrie pe baza cărții de identitate.

  Ținând cont că peste 200 de profesori au reușit să treacă examenul de Titularizare, numărul celor care vor reuși să obțină un post de titular reprezintă un procent scăzut. Ceilalți vor putea încerca obținerea unui post de suplinitor, în cadrul unei ședințe viitoare a ISJ Arad,  sau vor putea încerca din nou anul viitor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.