Ședința de bilanț BRECO la CJA: în cadrul proiectului vor fi modernizate trei drumuri județene și se construiește centura ocolitoare a orașului Curtici

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 5:29 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad găzduiește ședința de bilanț a Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria (BRECO).

  „Avem o dublă calitate, și de gazde, dar și de beneficiari majori ai proiectelor. Consiliul Județean Arad a câștigat 13,8 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor județene transfrontaliere, legând punctele de trecere a frontierei Nădlac și Vărșand. În cadrul acestui proiect se construiește centura ocolitoare a orașului Curtici (7,29 km), se vor moderniza drumurile județene Curtici-Macea-Sânmartin (8,6 km), Sânmartin – Socodor (11,61 km) și Socodor-Nădab (5 km). Prin această investiție degrevăm de trafic drumurile principale, iar pe de altă parte pregătim infrastructura pentru aderarea României la Spațiul Schengen, atunci când se va putea circula înspre și dinspre Ungaria fără folosirea punctelor de trecere a frontierei”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.