Un tânăr a murit după o urmărire nebună în trafic din cauza geloziei, în Maramureș. S-a dovedit că și-a confundat iubita

  de - | 26 September 2021, 4:38 PM | Naţional

  0

  Un tânăr a murit în Maramureș după o urmărire nebună în trafic din cauza geloziei extreme a unui prieten de-al său, care s-a dovedit ulterior că și-a confundat iubita cu o altă fată care urcase în mașina unui necunoscut.

  O adevărată tragedie a avut loc sâmbătă noaptea în Maramureș, unde un tânăr a murit în timpul unei urmăriri nebune în trafic, din cauza geloziei extreme a unui prieten de-al său, care și-a confundat iubita cu o altă fată ce urcase în mașina unui tânăr, scrie Baia Mare TV.

  Victima nu purta centură de siguranță și a murit după ce a fost aruncată prin parbrizul mașinii care a intrat într-un șanț, în orașul Tăuții Măgherăuș, în timp ce șoferul șicana o altă mașină, pe care o urmărea din orașul vecin, Baia Mare.

  Șoferul vinovat și-a confundat iubita cu o altă tânără, pe care a văzut-o că s-a urcat în mașina altui tânăr și a pornit în urmărirea acestora, orbit de gelozie.

  Citește știrea completă pe Baia Mare TV.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.