joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Care secții ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au prezentat probleme în urma cutremurului

  de Raluca Medeleanu | 7 iunie 2023, 10:46 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  captură video

  Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a făcut o analiză a daunelor produse de cutremurul de 5,3 magnitudine, înregistrat ieri seară în județul Arad, verificând toate secțiile din subordinea spitalului, iar acum a publicat un comunicat de presă prin care prezintă detalii despre imobilele care au prezentat probleme.

  „Ca urmare a cutremurului de ieri seară, s-au înregistrat fisuri ușoare ale pereților din holul clădirii în care funcționează Secția Clinică Oncologie Medicală, fisuri cu căderi de tencuială pe holul unei clădiri din incinta fostului Spital Municipal, iar cea mai afectată clădire a fost cea din localitatea Ghioroc în care funcționează Compartimentul de Îngrijiri Paliative.

  «În cursul serii de ieri au avut loc primele evaluări ale avariilor produse de cutremur. Directorul Administrativ a verificat fiecare clădire în care s-au înregistrat fisuri la nivelul pereților, pentru a ne asigura că viețile pacienților și a personalului unității nu sunt puse în pericol. Cele mai mari probleme au fost înregistrate la clădirea din localitatea Ghioroc unde au apărut fisuri în mai multe încăperi, inclusiv într-o sală ai cărei pereții erau acoperiți cu faianță. A fost afectat și un salon însă, din fericire, nu au fost persoane rănite. În perioada următoare se va efectua o expertiză pentru a stabili exact pagubele precum și modalitatea de intervenție asupra acestei clădiri», a explicat ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad” – se arată în comunicat.

  Înregistrări video cu daunele de la fostul municipal și de la secția din Ghioroc puteți observa în acest articol: Urmări vizibile ale cutremurului la fostul Spital Municipal din Arad și la Compartimentul Boli Paleative din Ghioroc | Video • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.