Secție de poliție închisă după ce a fost invadată de purici! Ghiciți unde: în România sau în Franța?

  de - | 6 mai 2019, 11:50 AM | Internaţional

  2

  O secţie de poliţie din nord-estul Parisului a trebuit să fie evacuată duminică după ce a fost invadată de purici, a informat un sindicat al poliţiştilor, conform The Guardian, citat de News.ro.

  „Secţia de poliţie a fost închisă până la noi informaţii!”, scria pe un afiş lipit de intrarea în secţia din arondismentul 19 din Paris.

  Sindicatul a informat pe Twitter că secţia a fost victima unei „invazii de purici”, condiţiile de muncă fiind astfel „intolerabile” timp de mai multe zile.

  În ciuda eforturilor de dezinsecţie, situaţia, care a început acum trei săptămâni, s-a înrăutăţit joi, ofiţerii fiind muşcaţi constant, conform postului de radio France Bleu Paris.

  Unii dintre poliţişti au dus şi acasă puricii, conform liderului de sindicat Emmanuel Cravello.

  „Mai mulţi colegi s-au dus la medic având multe muşcături. Problema este că unii dintre ei au dus puricii acasă şi acum şi copiii lor au fost muşcaţi. Această situaţie nu poate continua”, a afirmat el.

  Sindicatul cere o dezinfectare totală a secţiei, care ar putea dura în jur de 48 de ore.

  Lideri de sindicat se vor întâlni luni cu ministrul de Interne Christophe Castaner pentru a discuta despre starea de sănătate a lucrătorilor în situaţii de urgenţă.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.