duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Secretar de stat rănit grav după ce a fost lovit de o autoutilitară!

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 6:20 PM | Naţional

  0

  Secretarul de stat Roxana Mânzatu, rănită zilele trecute în accidentul produs pe DN66 spune a părăsit clinica Casa Austria din Timișoara unde a fost internată imediat după accident.

  Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene Roxana Mânzatu a fost operată cu succes de medicii timişoreni de la Casa Austria. Intervenţia a fost, potrivit unor surse, una extrem de dificilă şi a durat mai bine de 5 ore.

  Roxana Mânzatu se recuperează şi le-a spus apropiaţilor că vrea să ajungă din nou, cât mai curând, să facă vizite în teritoriu pentru a continua seria întâlnirilor dedicate consultărilor privind noul exerciţiu financiar al Uniunii Europene, scrie hunedoaralibera.ro.

  Roxana Mânzat chiar a făcut primii paşi după intervenţia chirurgicală.

  Maşina în care se afla Roxana Mânzatu a fost lovită în plin de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Gorj. Accidentul a avut loc pe DN66, pe raza comunei Pui, iar şoferul vinovat este acum cercetat penal. În accident au mai fost răniţi trei bărbaţi.

  FOTO: citynews.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.