sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sechestrați la Covăsânț! Furtuna de ieri a făcut ravagii în localitatea din Podgorie (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 18 septembrie 2017, 12:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Furtuna de ieri a făcut pagube însemnate în majoritatea localităților din județele Arad, Timiș sau Hunedoara, Special Arad arătând cu imagini ceea ce s-a petrecut la Moneasa unde a fost o adevărată calamitate, la Dezna, la Arad și în alte localități.

  La Covăsânț, unii oameni au rămas efectiv sechestrați, nemaiavând posibilitatea să plece din localitate din cauza copacilor rupți care au căzut pe drumuri și au plocat căile de acces cu mașinile.

  „N-am pe unde pleca la Arad. Sunt blocate drumurile, nu este curent electric, nu putem face nimic. Nu am văzut în viața mea așa ceva ce-a fost aici. La vecini le-a căzut pomul pe mașină în curte. La alții nucul a fost smuls din rădacini și a căzut perpendicular pe drum pe casa celorlalți. Este dezastru. Suntem sechestrați și nu avem cum să ieșim cu mașina pentru că drumul este blocat de pomi!”, ne spunea aseară Diana.

  VEZI FOTOGRAFII MAI JOS

  covasant 1 covasant 2 covasant 3 covasant 4 covasant 5 covasant 6 covasant 7

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.