Sebiș Extrem Crosscountry 2021, printre picături. O singură clasă a revenit unui arădean

  de Dan Lazăr | 19 mai 2021, 7:53 AM | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatul Național de Endurocross a avut programată, duminică, la Sebiș cea de a doua etapă. Asociația Clubul Sportiv Lion Racing Team Sebiș a organizat concursul în ciuda unor condiții meteo vitrege, ploaia însoțind sportivii pe aproape toata durata cursei.

  Boțoacă Andrei (CSU Știința București) a fost marele câștigător al Sebiș Extrem Crosscountry 2021 la clasa PRO – Moto. Stroișteanu Bart (Master Bike Cluj), a fost cel mai bun Veteran, iar Anghel Alexandru (ACS Tourmont), cel mai bun Expert. La clasa Hobby s-a impus Cîrstea Florentin Ion (ACS Tourmont).

  La clasa ATV-A se impune campionul național en-titre, Bistrian Claudiu Cosmin de la clubul ATH Racing Florești. De la același club, Bîrsilă Raul, a căștigat primul loc la clasa ATV-C.

  De la clubul Ditriders Ditrău, câștigător al clasei Quad-A este Lorincz Csaba. Clubul organizator, Lion Racing Team Sebis, a dat câștigătorul clasei Quad-C, Stănilă Valentin Benjamin.

  La start au fost peste 100 de sportivi, între care inclusiv patru la clasa Veteranilor pe patru roți. Câștigătorul acestei clase a fost Moldovan Ioan Alin de la clubul ATH Racing Florești.

  Această ediție a fost una aniversară pentru clubul Lion Racing Team, notează FRM, această cursă marcând cea de a X-a ediție a competiției arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.