luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sebastian Sergiu Iordache, tânărul găsit mort în Grădiște, era angajat la Consiliul Județean. Ieri a fost la serviciu (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 21 februarie 2017, 4:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  E doliu la Consiliul Județean Arad. Colegii și prietenii lui Sebastian Sergiu Iordache sunt șocați de dispariția acestuia la doar 26 de ani. Cu toții îl știau un pasionat de sport, Sebastian practicând ca amator atât înotul cât și sporturi de contact.

  „Azi dimineață am băut cafeaua lângă el. Avem aici aproape o alimentară. Sebastian a fost acolo, a cumpărat pâine, ouă și a băut o cafea la masa de lângă mine. Nu pot să cred că acum, după câteva ore, Sebastian nu mai e” (vecină cu Sebastian)

  Apropiați ai lui Sebastian spun că acesta acuza unele probleme de sănătate în ultima vreme, dar nimic nu anunța acest deznodământ tragic.

  Conform anchetatorilor care au fost acasă la Sebastian, pe strada Costeche Negruzzi din Grădiște, spun că cea care l-a găsit fără suflare a fost chiar mama lui. Nu au fost suspiciuni în privința decesului tănărului arădean. Cauzele morții sunt de ordin medical.

  Sebastian era angajat la Consiliul Județean în cadrul Serviciului Administrativ. Colegii săi de serviciu îi spuneau Sergiu. Ieri a fost la serviciu…

  „Era un coleg foarte bun. Făcea mult sport. În fiecare zi mergea la bazin la Polivalentă să înoate. Mai făcea și sporturi de contact, box și altele. Știu că a avut unele probleme de sănătate, în ultimele luni și-a luat de mai multe ori concediu medical pentru unele investigații. A fost la mai mulți medici și în Arad și în Timișoara și în Ungaria. Avea probleme la stomac. Dar până vineri a venit la lucru. A fost și ieri, dar spunea că nu se simte bine și a plecat după aproximativ jumătate de oră apoi s-a întors cu concediul medical. Am fost șocat astăzi când am aflat că a murit…” (coleg de serviciu)

  sebastian 2

  FOTO: facebook.com

   

  CITEȘTE ȘI:

  BREAKING NEWS

  Sebastian, un tânăr de 26 de ani din Grădiște, găsit mort în casă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.