Sebastian a dispărut la 7 kilometri distanță de locul unde a fost găsit astăzi un cadavru

  de Lucian Dănilă | 3 aprilie 2021, 3:35 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În luna ianuarie, Sebastian, un copil de șapte ani din comuna Vânători, a dispărut de acasă. Anunțul disperat l-a făcut la acea vreme mama lui, iar zeci de polițiști, 150 de voluntari și 100 de localnici au pornit în căutarea lui.

  Căutările au fost îngreunate de starea vremii din luna ianuarie și după zile și nopți de încercări, Sebastian nu a fost găsit. Au trecut aproape trei luni de la dispariția lui Sebastian și nu s-a găsit nicio urmă a acestuia. Astăzi, la 7 kilometri de locul în care a dispărut Sebastian, pe un câmp aflat între localitățile Mișca și Vânători, a fost un cadavru uman „de mici dimensiuni”, spun polițiștii.

  „Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei și identificarea sa”, ne-a transmis IPJ Arad.

  „Există posibilitatea ca cel găsit să fie chiar Sebastian, din păcate. Familia copilului a aflat despre găsirea unui cadavru pe câmp, iar acum așteptăm identificarea sa, dar și rezultatele autopsiei”, ne spune o sursă din poliție.

  Vom reveni cu alte detalii

   

  Citește și:

  Cadavru uman descoperit pe un câmp între localitățile Mișca și Vânători! Este „de dimensiuni mai mici” spun polițiștii

  Cadavru uman descoperit pe un câmp între localitățile Mișca și Vânători! Este „de dimensiuni mai mici” spun polițiștii

  Mai jos aveți imagini cu locul unde a fost descoperit cadavrul

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.