Se zbate între viață și moarte! Bărbat din Curtici bătut din greșeală de 20 de tineri la Macea

  de Tudor Bogdan | 15 aprilie 2015, 11:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. A fost confundat, apoi a fost bătut crunt, iar acum șansele sale de supraviețuire sunt minime. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani din Curtici care a fost bătut din greșeală de un grup de aproximativ de 20 de tineri din Macea după ce a fost confundat.

  Aflat în vizită la un prieten, bărbatul din Curtici a fost confundat pe stradă de grupul de tineri și a fost bătut până a rămas inconștient. Acolo a rămas ore în șir până a fost văzut de un trecător aruncat într-un șanț. Acesta a sunat la numărul de urgență 112 și a fost ransportat la Spitalul Clinic Județean din Arad.

  Internat cu multiple fracturi, dar – se pare – și lovituri în zona capului, medicii sunt rezervați în privinţa şanselor de recuperare ale tânărului.

  FOTOGRAFIA nu este de la fața locului

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pârnaie pt toți , fără excepții de genul : ” ăla nu a dat …., ăla a vrut să -i despartă ….. , celălalt e minor ….”
   Deci , sper să citesc aici la update , cum că su fost arestați toți cei 20 sau 21 sau câți au fost exact , arestați și trimiși in judecată ÎNCHIȘI, nu in stare de libertate . Ăștia sunt Intradevar pericol public pt societate . PUȘCĂRIE PT TOTI Dlor procurori și judecători!!!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.