Se va zbura și în 2018 spre Antalya, de la Arad. În 2019 s-ar putea zbura chiar și spre Grecia

  de Andrei Fuliaș | 24 noiembrie 2017, 12:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Turism

  0

  Știri Arad. Operatorul de turism Christian Tour anunță că și anul viitor, de pe Aeroportul Internațional din Arad vor exista curse de linie spre Antalya. Anunțul a fost făcut vineri, într-o conferință de presă ce a avut loc la Consiliul Județean Arad, chiar de către directorul executiv al companiei, Doina Grigoraș.

  Dacă în anul 2017, de pe aeroportul din Arad au zburat peste 2.500 de persoane către Antalya, în anul următor se așteaptă un număr cel puțin la fel de mare de pasageri, reprezentanții Christian Tour anunțând însă că speră la un număr de turiști de peste 2.800 de persoane. Cursele vor fi operate în perioada 5 iunie – 18 septembrie 2018.

  În același timp, Doina Grigoraș a anunțat că se intenționează ca, din 2019, compania pe care o reprezintă să aducă pe Aeroportul Internațional din Arad și un zbor către o destinație din Grecia. Deocamdată însă nu se știe exact spre ce destinație va fi acel zbor, urmând a se face anumite studii pentru a se vedea unde pot fi operate astfel de zboruri și unde ar exista suficiente unități de cazare disponibile, în acest moment Grecia fiind o atracție foarte mare pentru turiști, cu peste 90% din capacitatea unităților de cazare ocupată an de an.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.