„Se sufocă… Peteleu are probleme fizice după infectarea cu Covid-19”

  de Lucian Dănilă | 5 May 2021, 4:38 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint, tehnicianul echipei UTA, a vorbit imediat după meciul câștigat cu Astra despre problemele pe care le are fundașul lateral, Andrei Peteleu. UTA are câteva probleme medicale în lot, Benga, Tomozei și Tescan fiind accidentați. Peteleu, însă, are probleme fizice după ce a fost infectat cu virusul Covid-19.

  „Din păcate, Peteleu, după infectarea cu COVID, are probleme. Se sufocă în timpul antrenamentului, în timpul meciului. Am fost forțați, cu accidentarea lui Tomozei, să-l introducem. E de admirat modul în care a dus jocul, în prima repriză a avut probleme, chiar i s-a făcut rău, a tras până la pauză, atunci și-a revenit puțin. Era o schimbare, cumva, pregătită.

  După COVID pot apărea aceste probleme. El este foarte ok, la analize pe care le-a făcut după ce s-a vindecat a fost în regulă, altfel nu ne-am fi riscat să îl introducem la efort maxim.

  Iată că apar aceste mici probleme care, pe măsură ce trec momentele din joc, se pot accentua. A tras de el, a făcut un meci foarte bun. Sperăm să își revină cât se poate de repede pentru că avem nevoie de fiecare jucător în acest final de sezon”, a declarat Gyuszi Balint.

  După această partidă, Astra rămâne pe locul 11, cu 24 de puncte, iar UTA a urcat pe locul nouă, cu 28 de puncte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.