vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Se reiau mai multe zboruri de pe Aeroportul Timișoara, la începutul lunii iulie

  de Special Arad | 24 iunie 2020, 8:24 AM | Internaţional | Regional

  0

  Aeroportul Timișoara anunță reluarea, începând de marți, a zborurilor regulate către noi destinații intrate în „zona verde”, informează pressalert.ro.

  Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România și alte 17 țări, încă de săptămâna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden).

  Urmare a reactualizării listei țărilor care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, se mai adaugă Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și parțial Franța (zona continentală). Astfel începând de marți, pe aeroportul din Timișoara se vor relua zborurile regulate spre și dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneția), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie a.c., să fie reluate și zborurile spre Paris. În plus, la începutul lui iulie se vor relua și cursele de tip charter, spre destinații estivale de vacanță din Turcia și Grecia, dar și spre litoralul românesc, având legătură aeriană directă spre Constanța.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.