sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se pregătește un protest pentru cele petrecute la Liceul German din Arad. Manifestația este organizată de un membru USR

  de Special Arad | 22 ianuarie 2020, 4:26 PM | Știri Arad

  10

  Viața publică arădeană a fost dată peste cap în ultimele zece zile, după ce zeci de elevi din cadrul Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” au ajuns la spital cu probleme de respirație, erupții pe corpuri și fețe, stări de vomă, dureri de cap etc. Toate acestea fiind cauzate de acțiunea de deratizare operată de firma DD Chim SRL, din Deva, respectiv de un șir de decizii nefericite care au continuat în urma deratizării. Rând pe rând, până și în ultimele zile, elevi ai instituției de învățământ în cauză au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Cadrul Spitalului Județean Arad, acuzând în continuare probleme de sănătate.

  Special Arad a transmis, încă de la începutul acestui șir de evenimente nefericite și până la momentul la care scriem aceste rânduri, tot ce s-a întâmplat în legătură cu acest caz. Așa se face că pe adresa publicației noastre a ajuns un document din care reiese că se pregătește un protest cu privire la cele întâmplate la Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, cunoscut în Arad drept „Liceul German”. Astfel, aflăm că la Primăria Municipiului Arad a ajuns o adresă prin care autoritățile sunt anunțate în legătură cu manifestația ce ar urma să aibă loc duminică, 26 ianuarie, între orele 17:00 și 20:00, pe platoul din fața Palatului Administrativ.

  Adresa în cauză a fost semnată și depusă la primărie de către Ramona Morjan, membru în comisia de cenzori a USR Arad. Din documentul în cauză, rezultă că manifestația va primi și un nume: „Liceul German, al doilea Colectiv?”.

  Totodată, din document rezultă că organizatorii se așteaptă ca la protest să ia parte aproximativ 50 de persoane, însă acest lucru rămâne de văzut, momentan fiind greu de anticipat dacă numărul va fi mai mare sau mai mic decât cel aproximat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu cred ca parintii vor iesi in strada ca sa-si faca campanie un partid sau altul.
   Pe de alta parte ce vor scanda, tot Muie PSD sau o vor da pe Muie PN(D)L in timp ce sustin guvernarea portocalio-liberala?
   … sau ne vor aduce aminte ce au facut ei … adica nimic.

   +24 voturi
   +1
   -1
    • Intolerant, infatuat si semidoct cam asa te-ar caracteriza un specialist.
     Nu accepti si alte pareri, te crezi buricul pamantului dar ai demonstrat de multe ori ca nu esti.
     In alta ordine de idei , TFL e o expresie folosita in limbajul cotidian de ceva vreme si nu neaparat in sens peiorativ.
     Da-i inainte cu jignirile, se pare ca atat poti😂😂😂.

     +27 voturi
     +1
     -1
  2. deratizare??sau dezinfectie??sau dezinsectie?sunt 3 de d.deratizare-contra soareci,sobolani,dezinsectie-contra gongi,si dezinfectie contra bacterii…
   avem habar ce sa intamplat acolo?
   sa stropit,deci deratizare nu!!!
   daca sa stropit..avem legi care ne obliga sa facem treaba asta..legi romanesti.
   scurt pe 2-firma a venit,a stropit dar efectiv NIMENI nu a sters…
   DE CE?ca poate scoala nu are destule femei de serviciu,ca poate totul se face aiurea si fara sens.
   aveti o vaga idee ca o firma de DDD ARE UN PROFIT DE MINIM 500 %???AU SI LEGI CARE II APARA.-legislatia o cere-DE CE??DE CE SA PLATESTI AIUREA??DE CE SA STROPESTI CU OTRAVA SAU BACTERII…daca nu e necesar
   vine dorel si stropeste.nu face rabat,ca solutiile sunt ieftine…patronul ii asigura dezinfectantul sau otrava pt gongi..
   dorel stropeste…fara mila,asa trebuie…
   patronul firmei incaseaza
   a investit un 5 % din incasare.
   scoala si a facut datoria,firma idem…ca e legislatie…
   SERIOS!!!MILITATI SI VOI …e necesar sa facem asta??e necesar sa otravim totul,fara a avea cine curata dupa??
   lucrari facute aiurea,

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Incepem sa ne mai trezim din amorteala.Cand sunt periclitati copii nostri,família sí cei apropiati,vedem sí partea urata a lucrurilor.Cu toate ca in ultimii 10-15 ani am avut parte de f.multa manipulare,a existat o retinere(???) in exercitarea drepturilor fundamentale.Chiar daca protestul anuntat are la baza initiativa unui partid,este pozitív ca s-a gasit cineva care sa ,arate cu degetul’.Adica sa nu se puna in fata numai teama.Succes!

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.