Se lucrează la stația de pompare și la canalizarea din Micălaca 300, pentru a nu mai deveni „Veneția” când plouă

  de Special Arad | 2 august 2021, 3:15 PM | Știri Arad

  0

  Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a anunțat că la această oră se intervine pentru remedierea situației din zona Gemi, generată mereu de ploile abundente.
  „Lucrăm la stația de pompare SP5 Micălaca 300 și la canalizarea pluvială, pentru sporirea capacității de preluare a excesului de ape pluviale și pentru a evita pe viitor neplăcerile cauzate în zonă! Vor fi afectate de lucrări străzile Cetinei, dr.Cornel Radu, I.Măduță și Bd. N.Titulescu”, a spus Bibarț..

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.