Se lucrează la reabilitarea drumului Macea – Dorobanţi | Foto

  de Raluca Medeleanu | 6 iulie 2018, 2:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După ce în data de 12 iunie Consiliul Judeţean Arad a aprobat documentaţia tehnico-economică, iată că lucrările de reabilitare a drumului Macea-Dorobanți încep să prindă contur. Investiția vizează porțiunea drumului DJ 709J Dorobanţi – Macea, pe un tronson de o lungime de 3 kilometri (porțiunea dintre bariera feroviară și intrarea în localitatea Dorobanți).

  Pe lângă reasfaltarea drumului, proiectul include și o lățire a acestuia. În galeria foto puteți observa stadiul lucrărilor așa cum le-am găsit vineri, 6 iulie.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.