Se întâmplă! Trupa MERE va susţine un mega concert la Terasa Nerv pe data de 25 martie

  de - | 21 martie 2016, 1:45 PM | Muzică

  0

  Pentru vineri, 25 martie (Terasa Nerv), formația timișoreană MERE (progressive / rock / psihedelic) a compus un playlist special, punându-l laolaltă cu lansarea celui de-al doilea videoclip pentru piesa „Niciodată”.

  Piesa a fost înregistrată la DSPro Studio Timișoara de către Attila Lukinich și clipul regizat de Mimi Sălăjan. Acesta reprezintă cel de-al doilea material video al băieților după succesul notabil bifat vara trecută cu piesa „Marte”, Merele cântând în aceeași formulă de exact un an de zile.

  „Niciodată” este primul dintr-o suită de single-uri pregătite pentru 2016 și una dintre piesele de pe EP-ul de debut, și anume, „Toamna siberiană”, care va avea lansarea în luna septembrie a acestui an.

  De asemenea, trupa a participat la festivaluri importante cum ar fi Electric Castle, Untold Festival sau FânFest, iar concertul face parte din turneul de promovare al videoclipului „Niciodată” și se va desfășura în partea de vest a țării, în lunile martie și aprilie.

  Concertul MERE (Terasa Nerv – 25 martie) începe de la ora 22:00, iar biletele costă 10 lei şi se vor putea achiziționa de la intrare. Așa că vă poftim la rock, știți și voi, merele sunt întotdeauna bune!

  1505430_1137737712935620_295717879796457615_n

  Componenții trupei sunt: Bruno Mark Huțiu (solist), Jack Popescu (chitară), Marcel Iovanov (bas) și Sergiu Nădăban (tobe).

  Mai jos aveți ambele videouri ale formaţiei – mai exact două materiale solide care ne duc cu gândul la o total altă planetă.


  Iulian Leonard

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.