Se întâmplă în Rusia. NUMAI în Rusia!

  de - | 25 noiembrie 2015, 4:19 PM | Foto | LOL

  1
  lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon20

  Rușii sunt renumiți în întreaga lume pentru orgiile bahice, dar și pentru ipostazele uluitoare în care pozează.

  Astfel, înfiebântați de aburii alcoolului, rușii nu ezită provocări care mai de care mai ciudate. Mari amatori de senzații tari, locuitorii din țara lui Putin apar în ipostaze pe care nimeni nu și le poate explica.

  Sursa: EVZ, omofon.com

  lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon1 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon2 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon3 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon4 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon5 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon6 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon7 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon9 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon10 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon11 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon12 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon13 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon15 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon16 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon17 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon18 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon19 lucruri-care-se-pot-intampla-in-rusia-omofon141

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.