sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se încheie un coșmar ce ține de „câțiva” ani! Pasajul de la CET se deschide luni. Al doilea – în 2019!

  de Mihai Todoca | 12 octombrie 2018, 10:36 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Deschiderea oficială a pasajului de la CET- luni

  Într-un comunicat remis presei, DRDP Timișoara anunță deschiderea traficului prin devierea pe pasajul denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad – CF Curtici – DJ 709B.

  Astfel, după 7 ani în care pasajul CET a fost subiectul mai multor probleme, de la tăierea de fonduri, la sesizarea CNAIR-ului asupra calității materialelor folosite.

  Iată că de săptămâna viitoare, mai exact luni 15 octombrie, acesta va fi deschis traficului punând capăt coșmarului transportatorilor și nu numai. Un coșmar care durează de 7 ani, numai cu concursul incapacității administrative a celor responsabili.

  În ceea ce privește cel de-al doilea pasaj, informațiile sunt că a fost semnat contractul de execuție cu o firmă elvețiană și s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, acesta urmând a fi finalizat, dacă toate lucrurile decurg normal, la finalul anului 2019.

  Citește și Când moartea vine pe pasajul de la CET Arad…

  Vom reveni luni cu un material de la deschiderea oficială

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.