Emoții cu David Miculescu! Golgeterul echipei UTA a ieșit accidentat

  de Lucian Dănilă | 11 March 2022, 8:55 PM | Sport

  0

  David Miculescu a părăsit terenul accidentat în minutul 65 al jocului cu penultima clasată, Academica Clinceni. Înlocuit cu Pătlăgică, David s-a îndreptat șchiopătând spre vestiare și, având în vedere că și Isac este accidentat, staff-ul tehnic are emoții în ceea ce privește diagnosticul.

  „Sper să nu fie accidentat grav David Miculescu. A fost o temperatură scăzută, prin mișcările pe care le-a făcut, el a ajuns repede în fața porții și asta a presupus și un joc mai în viteză, un ritm mai ridicat, au fost jucători care au trecut peste 300 de metri de sprint azi, ceea ce înseamnă mult peste media Ligii 1 și pe undeva era de așteptat.

  Sper să fie doar o crampă, dar vedem. Nu aș ierarhiza deloc un asemenea clasament (n.r. în ceea ce privește valoarea adversarilor pe care îi întâlnește UTA în aceste prime etape din play-out), cele 3 sunt la fel de importante indiferent cu ce echipă jucăm. Cu atât mai important este că avem liniște să pregătim următorul meci”, a precizat Ionuț Badea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.