Se finalizează lucrările de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei, aferent DN 76. Poduri, parcări, stații de autobuz, în agenda constructorilor

  de Dan Lazăr | 7 mai 2020, 1:29 PM | Regional | Știri Arad | Vârfurile

  0

  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul de execuție lucrări „Reabilitare DN 76, Vârfurile – Ștei, km 69+350 – km 102+660, – Rest de execuție”. Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei, aferent Drumului Național 76.

  Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări este asocierea DRUM ASFALT S.R.L. & VAHOSTAV – SK a.s. & TRAMECO S.A. & ILE VIOREL CONSTRUCT S.R.L. Valoarea contractului este de 74,7 milioane lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind fondurile europene nerambursabile.

  Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor, în aria de activitate a DRDP Timișoara și DRDP Cluj. Principalele lucrări ce vor fi realizate vizează finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național. Lucrările ce urmează a fi executate constau în finalizarea reabilitării unui număr de 5 poduri, amenajarea a 5 parcări, amenajarea a 5 stații de autobuz, lucrări de colectare și evacuare a apelor, lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor, lucrări de sprijinire, lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare, lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației.

  Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni, pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de câștigător este de 60 de luni.

  DN 76 are o lungime totală de peste 180 de kilometri şi leagă oraşele Deva şi Oradea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.