Se deschide Tabăra de la Căsoaia

  de Special Arad | 29 April 2021, 2:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Tabăra de la Căsoaia, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Arad şi administrarea Centrului Cultural Judeţean Arad, se deschide începând cu data de 1 mai 2021, cu scopul închirierii în regim hotelier, cu funcțiune de cazare (fără a fi organizate tabere de copii).

  Unitatea de cazare va funcționa cu respectarea HG 432 / 2021, privind prelungirea stării de alertă, precum și a măsurilor care se aplică în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a Ordinului MS – MEEMA, nr. 832 / 1731 / 2020, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

  Oferta Centrului Cultural Judeţean Arad la Tabăra Căsoaia

  – 84 locuri – în regim sezonier – tabăra fiind deschisă doar pe timpul verii, începând cu data de 1 mai

  – 12 căsuţe a câte 2 paturi fiecare şi 6 bungalow-uri cu 10 paturi fiecare, dotate cu echipament electric şi apă potabilă (1 robinet la 2 căsuţe)

  – 6 cabine duş, 8 grupuri sanitare

  – 8 grătare zidite în piatră

  – teren de fotbal

  – loc amenajat pentru focul de tabără

  Preț cazare şi acces la utilităţi, fără masă: 39 lei / zi / persoană

  Informații: tel. 0357405386 – Centrul Cultural Județean Arad sau 0746157526 – Marc Cristian Romulus

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.