marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se confirmă! Apple a ales Samsung pentru cea mai importantă parte a iPhone-ului! Cum se va schimba acesta

  de - | 15 ianuarie 2016, 8:47 PM | IT

  0

  Apple se pregătește să treacă la paneluri OLED, scrie Yoda.ro.

  Au existat multe anunțuri recente despre posibilitatea că Apple să treacă la paneluri OLED pentru viitoarele iPhone-uri. Această mutare ar urma să aibă loc în 2018 însă când vine vorba despre producție la un asemenea volum, pregătirile urmează să înceapă deja.

  În acest moment, există numai câțiva producători majori care ar putea să facă fată unei cereri la nivelul celei necesare pentru Apple, ceea ce a făcut ca Samsung să intre în discuție. Ceea ce părea doar zvon se confirmă însă.

  Nu există niciun anunț oficial, însă cei de la GSM Arena citează surse care dezvăluie că un contract între Apple și Samsung a fost deja semnat.

  Se pare că Samsung urmează să investească între 6.64 de miliarde de dolari și 7.47 de miliarde de dolari în afacerea de display-uri proprie. Aceștia bani ar merge spre echipament, îmbunătățiri ale fabricilor și staff pentru a crește volumul de producție. Astfel, se speră să poată fi produse în acest an în 30.000 și 45.000 de OLED-uri pe lună.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.