Se caută un specialist IT la Tribunalul Arad

  de Special Arad | 1 octombrie 2019, 5:27 PM | IT | Știri Arad | Utile

  0

  „Dacă doriţi să lucraţi într-un mediu plăcut, dinamic, cu posibilităţi de dezvoltare profesională şi perfecţionare continuă, atunci nu rataţi următoarea oportunitate: Curtea de Apel Timişoara anunţă organizarea concursului pentru ocuparea postului de specialist IT la Tribunalul Arad”, se anunță pe pagina de Facebook a insituției.

  Proba scrisă va avea loc în data de 15 noiembrie 2019, ora 10:00, respectiv în data de 22 noiembrie 2019, ora 10:00, va avea loc proba practică la sediul Tribunalului Arad, Bd. Vasile Milea nr. 2/4, jud. Arad.

  Condiţiile de participare la concurs: studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic.

  Condiţia de mai sus se va considera îndeplinită, conform legii, şi de către absolvenţii de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat, în timpul studiilor universitare sau postuniversitare, cursuri de informatică, cu avizul Direcţiei de Exploatare a Tehnologiei Informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei.

  Pentru înscrierea la concurs, candidaţii urmează să depună următoarele înscrisuri:
  – cerere privind participarea la concurs, adresată Preşedintelui Curţii de Apel Timişoara;
  – curriculum vitae;
  – copii de pe actele de stare civilă (certificat de naştere, certificat de căsătorie);
  – copia actului de identitate;
  – copii după actele de studii: diploma de licenţă, iar pentru candidaţii cu studii superioare în domeniul tehnic sau economic, se vor anexa şi acte doveditoare din care să rezulte că au urmat în timpul studiilor universitare şi postuniversitare, cursuri de informatică;
  – copie după carnetul de muncă;
  – recomandare de la ultimul loc de muncă sau de la unitatea de învăţământ superior pentru absolvenţii care se angajează pentru prima dată;
  – certificat de cazier judiciar;
  – certificat de cazier fiscal;
  – certificat medical din care să rezulte starea de sănătate a candidatului;
  – chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs în valoare de 150 lei, care se achită la Departamentul economic al Tribunalului Arad.

  Dosarele se vor depune până la data de 28.10.2019 la sediul Tribunalului Arad – cabinetul preşedintelui, de unde va fi ridicată tematica şi bibliografia de concurs.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.