Se caută soldați profesioniști! Armata recrutează și la Arad

  de Special Arad | 30 mai 2019, 10:21 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Ministerul Apărării Naționale desfășoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Arad, activitatea de recrutare a tinerilor – băieți și fete, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, cu sau fără stagiu militar, pentru profesia de soldat profesionist.

  Perioada de înscriere a candidaților și eliberarea adeverințelor pentru efectuarea examinării medicale: 28 mai – 18 iunie 2019.

  Termen final de depunere a dosarelor de candidat: 3 iulie 2019

  Sunt scoase la concurs 1585 de locuri, în diferite unităţi militare din ţară aparţinând Forţelor Terestre, Forţelor Aeriene şi Forţelor Navale. Candidaţii pot opta pentru  arme şi specialități militare precum: forțe pentru operații speciale, infanterie, poliție militară, auto, tancuri, geniu, apărare NBC, rachete şi artilerie antiaeriană, paraşutişti, vânători de munte, artilerie și rachete, logistică, comunicaţii şi informatică.

  Asemenea celorlalte categorii de personal din Armata României, soldaţii profesionişti beneficiază de o serie de avantaje, cum ar fi: educaţie gratuită; calificare profesională; siguranţa locului de muncă; salariu care asigură un trai decent; locuinţă de serviciu sau compensaţie lunară pentru chirie; echipament şi hrană gratuite; posibilităţi de promovare; acces la facilităţile de recuperare, sportive şi recreative ale Ministerului Apărării Naționale; asistenţă postcarieră.

  Primul pas : prezentarea  la Biroul informare – recrutare din Arad, Str. Lucian Blaga nr. 4-6, telefon 0257282447.

   

  Programul de lucru cu publicul: luni – vineri  8.30 – 16.30 ; marţi 10.30 – 18.30

  Acte necesare: cartea de identitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.