Se anunță super show la Molly Malone’s! Vineri vine The Motans

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2019, 10:42 AM | Music | Știri Arad

  0

  Molly Malone’s continuă tradiția concertelor Live la Molly la care participă trupe sau DJ cunoscuți din țară sau din străinătate. Se anunță un super show pentru mâine seară, când în clubul de pe ștrand vine The Motans, una dintre cele mai în vogă formații din ultimii ani în România.

  Show-ul va începe după miezul nopții, la orele 1.30 și nu vor lipsi melodiile care i-au consacrat cum sunt „Înainte să ne fi născut” sau „Poem” și altele.

  The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova. Este formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu la bass. Trupa combină mai multe stiluri muzicale printre care cel mai recunoscut este pop. În afara celor două menționate mai sus, The Motans a scris hituri de top în România precum Versus, August sau Weekend.

  Iată cum este prezentat evenimentul pe pagina de Facebook a clubului Molly Malone’s:

  Vineri 6 Decembrie Molly Malone’s va invita la un superconcert cu The Motans din seria Live la Molly

  La Birou Alex Ungur

  • Pret Bilet 50 Lei

  Atenție!

  Numarul de bilete este limitat

  Intrarea se face incepand cu ora 22.30!

  The Motans vor concerta la 1.30 !

  REZERVARI la 0757124788

  Rezervarile au prioritate la INTRARE!

  Consumatia obligatorie la masa !!!

  Dress Code Smart Casual !!!!!

  18 +

  Pentru un mai bun acces la intrare, va rugam sa nu veniti in echipament sport de orice fel, cu hoodies sau alt echipament neadecvat si pe cat posibil in grupuri insotiti de doamne si domnisoare !

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.