miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Se angajează operatori calculator pentru secțiile de votare

  de Special Arad | 23 noiembrie 2015, 12:31 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad face înscrieri pentru operatori calculator în secții de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare (aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

  Persoanele interesate pot să se înscrie până în data de 24 noiembrie 2015 la Primăria Municipiului Arad – Serviciul Administraţie Publică Locală, camera 37, program de luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14. Modelul cererii de înscriere este disponibil pe site-ul www.primariaarad.ro sau la Serviciul Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei.

  Precizăm că activitatea de operator de calculator la secțiile de votare este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului. Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  -să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

  -să cunoască limba română, scris şi vorbit;

  -să aibă minimum 18 ani împliniţi;

  -să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

  -să fi absolvit învățământul general obligatoriu;

  – să deţină cunoștinţe de bază în tehnologia informației.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.