„Scrisul pe axa timpului” – expoziție și ateliere de lucru pentru copii

  de Special Arad | 4 iunie 2019, 11:41 AM | Cultură | Educaţie

  0

  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad și Consiliul Județean Arad, organizează expoziția „Scrisul pe axa timpului – ediția a IV-a” în perioada 5-12 iunie 2019. În cadrul expoziției vor fi organizate atelierele de lucru „Scrierea sumeriană” și „Găsește artefactul” pentru elevii claselor a IV-a, care vor fi însoțiți de învățătorul clasei.

  Activitatea extracurriculară își propune drept obiective familiarizarea elevilor cu evoluția comunicării scrise de-a lungul timpului, cunoașterea diferitelor tipuri de scriere și înțelegerea importanței scrisului ca formă de comunicare interumană.

  Atelierele vor avea loc zilnic, între orele 9:00, 10:30 și 13:00.
  Programări la telefon +40 729 891 471, prof. logoped Barna Beata

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.