Scrisoare – capcană la Atena. Fostul vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene, în pericol

  de - | 26 May 2017, 8:25 AM | Internaţional

  0

  Medicii sunt îngrijoraţi în legătură cu vederea fostului premier Lucas Papademos, rănit joi în explozia unei scrisori-capcană, la Atena, relatează Reuters.

  „Medicii sunt mai îngrijoraţi în legătură cu vederea sa”, a spus un oficial din poliţie, precizând că viaţa fostului şef al Guvernului nu este în pericol.

  Fostul şef al Guvernul a fost rănit când a deschis o scrisoare-capcană în timp ce se afla în maşina sa, în apropiere de centrul Atenei. Şoferul său a fost rănit de asemenea.

  Presa locală scrie că doi oficiali bancari se aflau de asemenea în maşină, însă starea lor nu este cunoscută.

  Potrivit poliţiei, explozia a avut loc în timp ce maşina se afla în mişcare, la intersecţia străzilor Patission şi Marnis, la ora locală şi a României 18:30.

  Papademos a fost numit premier în noiembrie 2011, într-o perioadă de criză economică şi politică. El a rămas în funcţie până în mai 2012.

  De asemenea, Papademos a servit ca vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.