luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scriitorul-jurnalist Andrei Crăciun își lansează cartea și la Arad

  de Special Arad | 25 aprilie 2018, 2:03 PM | Cultură

  0

  Cărturești Arad vă invită marți, 1 mai, de la 19:00, la lansarea seriei de publicistică „Baricadele” (volumele I – III), apărute la Editura Hyperliteratura, care adună cele mai bune articole publicate în presă de unul dintre cei mai talentați și apreciați jurnaliști tineri români, Andrei Crăciun.

  „Baricadele” lui Andrei Crăciun ar putea fi rezumate ca o enciclopedie de vieți omenești și întâmplări trecute la secțiunea „fapt divers” a ziarelor. Acestea reprezintă seria celor mai bune articole publicate în presă de Andrei Crăciun de-a lungul timpului, pagini de jurnal și de călătorie, impresii despre teatru, cărți, artă în general, o pasiune arzătoare pentru fotbal și eroii săi, dar mai ales fragmente de viață, aparent banale și perisabile, pe care, refuzând să le bagatelizeze, le pune într-o lumină nouă, aproape poetică, și sensibilizează cititorii, schimbându-le percepțiile despre lumea din jur.

  Lansarea de carte din Arad face parte dintr-un mini-turneu național, celelalte orașe vizitte fiind Brașov (26 aprilie), Timișoara (30 aprilie), Oradea (2 mai), Cluj-Napoca (3 mai),

  Andrei Crăciun are un CV impresionant în mass-media. În prezent este jurnalist nu mai puțin de NOUĂ publicații: Recorder.ro, dela0.ro, safielumina.ro, viitorulromaniei.ro, Catchy.ro, Ziarul Metropolis, Suplimentul de Cultură, Gazeta Sporturilor, Timpul, iar în trecut lucrat la Adevărul, Historia, FHM, PressOne, Șapte Seri, Evenimentul Zilei, OK! Magazine, Cotidianul, România Liberă, Unica, Playboy, VIP și Esquire.

  Cartea poate fi cpmandată deja online pe adresa:
  Hyperliteratura.ro/produs/pachet-Andrei-Craciun

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.