duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Școală gimnazială făcută scrum la Răchiți. Clădirea abia fusese reabilitată

  de Special Arad | 5 decembrie 2014, 12:49 PM | Naţional

  0

  A început să ardă din cauze necunoscute Școala Gimnazială cu clasele I – VIII din localitatea limitrofă municipiului Botoșani, Răchiți, noapea trecută.

  Deocamdată nu se știe de la ce a pornit focul atât de puternic care a cuprins întreaga clădire. În primă fază flăcările imense au fost văzute la partea superioară, la acoperiș, pentru ca mai apoi să ajungă și la sălile de clasă, scrie botosaneanul.ro.

  Au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu șase autospeciale, fiind cerut ajutor și de la Dorohoi și Trușești. Incendiul a fost semnalat cu puțin înainte de ora 3:00. Unitatea de învățământ abia fusese reabilitată de un an, iar elevii vor fi transferați probabil la Roșiori.

  Acum, acoperișul este complet distrus, iar sălile de clasă sunt inundate. În curtea a ceea ce a fost până ieri școală se plimbă cu tristețe copiii care obișnuiau să învețe pe băncile scoase acum afară.

  b_incendiuscoalarachiti4scfr

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.