Schimbare radicală de vreme în România. Sunt așteptate temperaturi ridicate

  de - | 31 October 2019, 4:13 PM | Naţional

  0

  După valul de aer rece din România, meteorologii de la Severe Weather Europe anunță o schimbare radicală de vreme în Europa Centrală și de Est, inclusiv la noi în țară.

  Un nou val de căldură o să ajungă în România zilele următoare. Temperaturile ridicate sunt așteptate după valul de aer rece care a adus ninsori, ploi și temperaturi scăzute, citează Mediafax.

  Valul de frig polar se va mai resimți și în cursul zilei de vineri, cu temperaturi cu 10 grade mai mici decât normalul perioadei, însă, începând de sâmbătă, valul de aer tropical va ajunge în zonă, împingându-l pe cel polar, potrivit severe-weather.eu.

  Specialiștii avertizează că în Europa de Est și Balcani, temperaturile vor ajunge până la 25 de grade într-un interval de numai 3 zile, de sâmbătă, 2 noiembrie, până luni, 4 noiembrie.

  Până atunci însă, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

  Sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.