luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Schimbare în programul de duminică al Teatrului de Marionete

  de Special Arad | 5 martie 2022, 7:21 PM | Cultură

  0

  „Din motive obiective, Trupa Marionete este nevoită să facă modificări în programul de spectacole”, anunță Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, instituția care administrează inclusiv Teatrul de Marionete. Spectacolul „Povestea porcului” – programat inițial în data de 6 martie, de la ora 11.00, este înlocuit cu „Hansel și Gretel”.

  Biletele și rezervările pentru reprezentația de duminică rămân valabile. Cei care nu doresc să urmărească spectacolul „Hansel și Gretel”, dar și-au achiziționat deja bilete de pe platforma eventim, pot trimite un e-mail pe adresa [email protected] în care să își exprime dorința de a le returna.

  Este posibilă folosirea biletului pentru orice alt spectacol din repertoriul Trupei Marionete, fiind însă necesară o rezervare prealabilă la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 sau 0746.673.691.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.