sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Schimbare de prioritate pentru mașinile care circulă pe strada Codrului

  de Special Arad | 23 iunie 2020, 5:43 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Google Street View)

  Începând de miercuri, 24 iunie 2020, ora 10.00, strada Codrului din cartierul Gai devine stradă cu prioritate. Aici se va monta indicatorul rutier „Drum cu prioritate” înaintea intersecției cu str. Bogdan Voievod, în locul indicatorului „Cedează trecerea”, anunță Primăria Municipiului Arad.

  În această situație, pe str. Bogdan Voievod, în zona intersecției cu str. Codrului, se vor monta indicatoarele rutiere „Cedează trecerea” pe ambele sensuri de circulație. Și pe străzile General Doda și Grădinarilor, înainte de intersecția cu str. Codrului, se vor amplasa indicatoarele rutiere „Cedează trecerea”.

  Răspudem astfel numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor din zonă care ne-au semnalat faptul că în intersecția străzilor Codrului și Bogdan Voievod vizibiliatea este extrem de redusă și este nevoie de o nouă reglementare rutieră menită să le confere o mai mare siguranță participanților la trafic. Am venit astfel cu propunerea ca strada Codrului să devină stradă cu prioritate, propunere avizată favorabil de Comisia de Sistematizare a Circulației”, a explicat consilierul local Roxana Tabuia, membru permanent în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.