duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Scene inimaginabile în Arad: au leșinat medicii la ușă! „Doamna Floare a fost sechestrată, bătută, chinuită și ținută în cea mai cruntă mizerie”. Femeia a murit… (Foto)

  de Lucian Dănilă | 1 iunie 2018, 11:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  18

  Scene incredibile în cartierul Grădiște, acolo unde o femeie a fost sechestrată, bătută, chinuită și ținută în cea mai cruntă mizerie. „Parcă imaginile ar fi de pe altă planetă”, scrie Elisabeta pe contul ei de Facebook, postând și fotografii de la fața locului. S-a întâmplat ieri după ora 16 pe strada Triaj din cartierul arădean.

  Așa cum se vede și în fotografii, medicii nu au putut intra decât cu măști de oxigen,mirosul fiind insuportabil. Ceea ce descrie Elisabeta în postarea ei de pe Facebook pare desprins dintr-un film de groază, iar chinurile la care a fost supusă femeia sunt inimaginabile.

  „Poate cineva ar dori să mai și muncească pentru salariul care îl încasează din banii noștri, a oamenilor de rând. Că se prea fac că nu văd și nu aud nimic din ce ar trebui să vadă și să audă.

  Oameni buni sa întîmplat ieri 31-05-2018 după ora 16 iar imaginile par a fi de pe o altă planetă. Femeia a fost lipsită de oxigen. Au leșinat doctorii în ușa casei când au vrut să intre și nu s-a putut intra în cameră decît cu mască și oxigen. La adresa din Arad, cartierul Grădiște, strada Triaj nr. 3 a sosit ambulanța și criminaliștii pentru a salva o femeie pe nume Lingurar Floare de aproximativ 60 ani, de bătăile repetate date de cumnatul ei Cornea Marcel sub privirile surori ei Lingurar Maria.

  În luna martie 2018 după o bătaie cruntă cu lopata peste picioarele femeii Lingurar Floare, date cu cruzime de Cornea Marcel în curtea casei din Grădiște s-a ales cu oasele de la un picior rupte si au lăsat-o în curte pe zăpadă lată crezînd că e moartă. Femeia abandonată în curte zdrobită în bătaie a reușit să se târâie pe jos ieșind din curte. A reușit să treacă o linie de tren și o șosea cu ultimele puteri. Toată zdrobită, udă, murdară, înfometată și alungată din casa ei. A mai stat și în frig la 0 grade Celsius pe zăpadă timp de vreo două ore, gemând de dureri și dârdâind de frig.

  Au venit criminalii de Marcel și Maria și au prins-o fiecare de câte un umăr și au tras-o pe jos până în casă. La cîteva zile au anunțat salvarea și au dus-o la spital. La două săptămâni au dus-o acasă cu piciorul în ghips. De atunci au închis-o pe sărmana femeie într-o cameră nemâncată lăsată în pat unde își făcea nevoile pe ea cu ușa și fereastra închisă de la sfîrșitul lui martie pînă ieri.

  Vă dați seama oameni buni în ce lume trăim!

  Oare de ce când a fost la spital cu oasele zdrobite toată vânătă nu o luat nimeni atitudine? Vă dați seama cât a putut să îndure femeia asta în casă ei! Bătăi, mizerie, frig, dureri, foamete, după cum au spus doctorii și cei de la criminalistică, că ar avea vreo 15 kg și că a fost înfometată. Dumnezeu să o ajute să se recupereze sărmana femeie. Dar oare cineva se ocupă de data asta penrtu a pedepsi pe făptașii?”, scrie Elisabeta pe facebook.

  gradiste

  Vom reveni cu declarații oficiale din partea IPJ Arad și a Spitalului Clinic Județean Arad.

  UPDATE

  Conform informațiilor pe care le-am primit, femeia a murit fiind acum la morga Spitalului Județean Arad.

  Cazul este mult mai complex decât pare, fiind implicată și Direcția de Asistență Socială.

  Tot din informațiile pe care le deținem până acum, neoficial, se pare că familia refuză să se ocupe de înmormântarea femeii.

  Vom reveni cu alte amănunte

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • S-o iei și pe mata cu tine ca să ai ce fu… Ce deștepți sunteți voi ăștia care ați plecat în străinătate! Stai dracu acolo și nu mai comenta. Ai plecat de roman ce ai fost și înainte probabil. Adică nu ai făcut nimic pentru țara asta așteptând să ți se cuvina totul fără să depui vreun efort deosebit. Să nu uiți să nu mergi nici la vot. Fuck of!

    +7 voturi
    +1
    -1
    • @Barbu Adrian : habar n-ai de nimic…pun pariu că în afară de ștrand „la unguri” nu știi ce e aia civilizație…deși o spune urât omu’ are dreptate…eu am părinții bătrâni și bolnavi…când n-or mai fi vindem tot și plecăm…de 30 de ani aștept să fii tratat că om în țara mea…nu știi ce înseamnă? Du-te într-o țară nordică sa vezi ceea ce trebuia să ai tu prin naștere… SUNTEM PE PRIMUL LOC IN LUME DUPA SIRIA LA EMIGRANȚI SI LA NOI E PACE. INTREABA-TE DE CE I AINTE SA INSULTI PE ALȚII. E TRIST DAR ROMÂNIA ESTE UN VUS PIERDUT SI NAIV E CEL CE ISI VA CREȘTE COPIII AICI.

     PS: https://www.cronicipebune.ro/scrisoarea-unui-viitor-emigrant/

     CITEȘTE ASTA…SI ÎNTREABĂ-TI PRIETENI PLECAȚI DACA SE REGĂSESC…EU DA…SI MIE SCÂRBĂ NU DE ȚARĂ CI DE CINE-I LOCUITĂ.

     +6 voturi
     +1
     -1
   • ACEASTĂ FEMEIE NU A FOST LUATĂ ÎN SEAMĂ DE MULȚI ANII DE ZILE DEOARECE PE NIMENI NU ÎNTERESA DE SOARTA ŞI CHINNURIILE LA CARE A FOST SUPUSĂ,ANII DE ZILE NUMITA LINGURAR FLOARE DE CĂTRE SORA EI LINGURAR MARIA ŞI CONCUBINUL EI CORNRNEA MARCEL.ERA BĂTUTĂ ÎN CASĂ
    ŞI NOAPTEA IAR ACEASTA STRIGA ŞI FUGEA DE ACASĂ ŞI ÎŞI PETRECEA ORELE NOPȚI PE STRĂZI.SORA EI LINGURAR MARIA
    ȚINEA ASCUNSĂ ACEASTĂ MALTRATARE SPUNÎND MEREU CĂ SORA EI ESTE BOLNAVĂ,PSIIC ŞI DE ACEIA STRIGĂ,NOAPTEA SAU ZIUA.GREŞEALA CEA MARE CARE A FĂCUT CONCUBINUL FEMEI
    CU NUMELE DE CORNEA MARCEL A BĂTUTO ÎN DATA DE 26.02.2018.ÎN FAȚA PORȚI CU OBIECTUL CU CARE FĂCEA CĂRARE
    LA ZĂPADĂ.NUMITA LINGURAR FLOARE PÎNDEA SĂ POATĂ INTRA ÎN CASĂ,ORE ÎN ŞIR.ACEASTĂ FEMEIE A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE NUMITUL CORNEA MARCEL PESTE PICIOARE.
    NIMENI NU POATE VORBII DEOARECE TOȚI CARE VORBESC SUNT NUMIȚI BOLNAVII PSIICI.

    0 voturi
    +1
    -1
  1. Dar oare oamenii ăștia nu au avut vecini care puteau ei anunța politia, nu sa își bata joc de de săraca femeie… Dar poate și vecinii sunt pe aceeași mana cu acești criminali… Vaisamar oameni fără suflet… Sa ii mance pușcăria…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.