sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scene groaznice la Gara din Aradul Nou: bărbat sfârtecat în mai multe bucăți de către un tren | Foto

  de Lucian Dănilă | 3 mai 2018, 10:00 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Mai mulți cetățeni din zona Aradul Nou și cartierul Sânicolau Mic sunt șocați după ce în urmă cu câteva zeci de minute un bărbat a fost lovit de tren chiar în drept cu strada Steagului, la trecerea de cale ferată, trupul acestuia fiind efectiv sfârtecat în mai multe bucăți.

  Persoane de la Medicina Legală, polițiști, angajați ai unei firme de pompe funebre, dar și aproximativ 30 de oameni sunt și acum la fața locului ca să afle sau să vadă ce s-a întâmplat. Cea mai marcată de eveniment este o femeie de vârsta a doua, din cartierul Sânnicolau Mic, care chiar a asistat la groaznica scenă.

  „Eu treceam spre Sânnicolau, iar el venea din față și m-a văzut cum treceam cu bicicleta în brațe. M-a oprit și m-a întrebat: e grea viața, doamnă? Apoi eu m-am mai dus câțiva metri și am auzit sirena trenului, după care am auzit bubuitura. L-a lovit trenul!”, a spus femeia.

  Nu știm încă dacă a fost un gest sinucigaș sau nu, dar Procuratura și Poliția au demarat deja o anchetă în acest caz.

  Martora spune că bărbatul a avut „minim 50 de ani”.

  Atenție, imaginile atașate în galeria foto pot avea un puternic impact emoțional!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.