Scene dramatice la un spital din țară. Un bolnav de Covid-19 s-a aruncat de la etajul 6

  de Special Arad | 20 septembrie 2020, 1:26 PM | Naţional

  0

  (foto: Adevarul)

  Tragedia s-a petrecut sâmbătă la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Pacientul a căzut în gol şase etaje şi a murit pe loc. El suferea de o depresie pe fondul unor suferinţe cronice, iar anunţul că are Covid-19 l-a îngrozit.

  Un pacient aflat internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi s-a sinucis în cursul zilei de sâmbătă, 19 septembrie, aruncându-se în gol de la geamul salonului unde era internat.

  Un medic şi o asistentă l-au surprins pe bărbatul de 55 de ani pe punctul de a sări. Au încercat să-l convingă să renunţe, dar fără rezultat. Pacientul a căzut în gol şase etaje şi a murit pe loc.

  Citește mai mult pe: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.